divendres, 8 de juliol del 2011

QUI EDUCA?

 Actualment l'escola no pot oferir una educació de qualitat si continua tancada en ella mateixa,  El món és massa complex, però sortosament tenim  els recursos que ens ofereixen  entitats , associacions, empreses, etc.

He tingut el privilegi de fer un curs amb persones vinculades a entitats que formen part del programa  CIUTAT I ESCOLA de Sabadell,   que volien començar a utilitzar els mitjans digitals per ampliar la seva oferta formativa i he descobert un munt de recursos que complementen de manera molt important la formació que des dels centres  podem oferir als nostres alumnes.
Conèixer el mercat i com ens hem d'alimentar, Fer de guies de la ciutat, comprendre  diferents cultures del món mitjançant les peces  que tenen els museus , saber d'on ve l'energia electrica o l'aigua que consumim i com  podem estalviar, reviure la història de la ciutat a través dels arxius de les entitats centenaries  per exemple. Hi ho podem fer col.laborant escola i entitats  abans , durant i després de les visites amb el suport de propostes didàctiques en línia
Us passo l'enllaç si voleu saber-ne més
CIUTAT I ESCOLA https://sites.google.com/site/ciutatiescola/