dimecres, 23 de novembre del 2011

L'escola o la vida?

L'escola o la vida ? Com és possible un titular com aquest!! 
És que l'activitad neurològica només es produeix a l'escola? , És només  per tenir èxit escolar que cal estimular de manera primerenca l'activitat neuronal? Benviguda la  tècnica que pot prevenir problemes d'aprenenetatge i de conducta
Però potser no l'hauriem de relacionar amb fracàs escolar ,  un  terme que  ja és prou  qüestionable,  alguns insensats pensem que potser  és l'escola la que fracassa  i no els nens,
En fi! potser  fins que els nens estimulats de manera primerenca no arribin a l'edat escolar , ja  tenim una bona excusa  per doscomptar  un 6 %  de les xifres de fracàs escolar , genial!!!! 


2 comentaris:

  1. Carme,

    quanta raó tens! Ara mateix els adolescents (no se si també els nens i nenes) estan aprenent més coses interessants per la seva vida fora de l'aula que a l'aula. I continuem pensant que el "fracàs escolar" és dels nois i noies!

    ResponElimina
  2. Hola Victòria
    Tens raó i també els nens per petits que siguin, aprenen moltíssim abans d'anar a cap escola i al marge de l'escola , només faltaria!!! quina visió més reduccionista que tenen alguns del que significa aprendre !!

    ResponElimina