dilluns, 31 de gener del 2011

III Jornada Espurna

Ja tenim lloc i data per a la III Jornada Espurn@. La celebrarem el dissabte 2 d'abril al matí a l'Institut Lacetània de Manresa, sota el lema: ‘Creativitat a les aules per a una escola inclusiva en xarxa’. A banda de passar una bona estona tots junts, intercanviarem experiències i coneixerem les novetats del projecte, que representen un gran pas qualitatiu.


La conferència inaugural anirà a càrrec del professor Jordi Adell, de la Universitat Jaume I de Castelló, que parlarà sobre "Nous espais i actituds per al desenvolupament professional del docent del segle XXI." 

A la segona part, els assistents podran triar entre participar en un taller d'iniciació (les anomenades "Primeres passes") o bé assistir a dues sessions d'aprofundiment (d'una oferta total de 14) sobre experiències concretes d'utilització de les eines del projecte.

En el programa hem recollit diverses propostes que vàrem rebre com a resposta a la crida que us vàrem trametre el més de setembre. Encara que ja ha passat el termini preestablert, si algú més s'anima a presentar-ne una de nova, intentaríem encabir-la-hi. 

Ben aviat rebreu el programa definitiu, així com el formulari d'inscripció. Tingueu en compte que les places són limitades, de manera que us suggerim que si teniu clar que hi voleu assistir o participar, ens trameteu la vostra inscripció el més aviat possible. Us hi esperem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada